Western Local: The BuNiţu, The Piztosul şi UnRâtul râvnesc la şefia PNL Vâlcea

Pe fondul războiului de uzură între trupele sudiste ale rebelilor Conpesederaţiei şi Lacheii Nordului din trupele unioniste ale Satelor Unite ale Loviştei, trei mari piztolari sunt reuniţi sub acelaşi stindard, al viselor onanice de preluare a scaunului lui Ulysses Buican.

Aici fiind ajutaţi de spiritul porcului răpus pentru dreptate şi al ţuicii fierte din jurul aurului promis orfanilor de Bălan, aşa zişii Vânători de Recompense.

Unul este Dan The ALDE Boy, un pistolar din Măciuca, fermier din acel far far a South, cu spa în bătătură. Un Outlaw din vechiul parlament, căutat de şeriferiile din CET Hunedoara şi altele, unul care a renunţat la mandat şi s-a ascuns în p(r)eriile din Zăvoieni, unde mai este nituperiat câteodată. De acolo, mai atacă sporadic spre locul unde a visat o vreme să stea. A cochetat o vreme cu Lee Costy, apoi după o ceartă cu Lady Mary a abandonat o armată întreagă de „cârpe şi neni”, fiind înfrânt la Gâte-n Burg şi uitat de Ulysses Buican la spa-ul din dotare. Dan The ALDE Boy a prins un pic de picuri de testosteron, în ultima vreme şi sub aburii de bătrână fiartă ca la pomana porcului, „orfanii de Bălan”, botezaţi „Vânătorii de Recompense” i-au promis că poate face rost de aurul buicănist dacă se aliază cu Bogdan Piztol şi Adrănel Coccinel.

the-good2Pistosul sau Bogdan Piztol, un  feciorelnic predicator din Luis şi Ana, piztolar relativ ascuns pentru o vreme pe sub tiparul lui Big Foot, speră şi el că va trece de pubertate. Împuşcat acum doi ani de banda nordului şi siluit într-un  bordel din centrul oraşului, la etajul unu de mexicanul ştirb Gicone Pasatas, vrea răzbunare. Vânătorii de Recompense l-au găsit şi considerându-l slab de înger (un fel de fraier în limba daco-getică) au zis că aurul lui nu ar strica. Pistosul ştie să facă manevre, e bun la dismu(i)lări, poate fi folosit ca un iepure de Agora în gura unui şarpe (cine ştie bancul!). A luat și el trenul spre Teneșii, unde sub mantra porcului lui Coccinel au început muncile de uzurpare.

The Old Şateran, Coccinel sau UnRâtul, cel mai viu dintre cei duşi, fost senator nordist dar sudist pe interior, unul care se află cu vorba în drepta dar cu sufletul în stânga, cel mai mare (ne)politician în viaţă (a lui, nu a noastră) se vede deja conducând armata lui Ulysses Buican. Vânătorii de Recompense rupând şi molfăind şoriciul i-au promis sprijin total pentru a-l ucide pe nelegiuitul bandit de Loviştea. Piztolar vechi, acum cu revolverul bălăngănit, omul mizează pe sprijinul unor vechi primarithe-good3, care însă l-au uitat. Stă la pândă ca un crotalian şi aşteaptă destinul. Are suport deci pe Piztol şi pe The ALDE Boy în acest vis onanic de a prelua şefia nordului.

În acest război, Lee Costy priveşte. Normal că i-ar conveni ca cei trei piztolari să pună mână pe armata nordului cu sprijinul vânătorilor de recompense.

Numai că vede şi el că restul nu sunt proşti. Iar filmul nu se va termina cu aurul luat din cimitir, ci cu cimitirul politic al celor trei, deasupra cărora vor sta nişte cruci pe care va scrie doar „Unknown”

Ennio Muirricone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *