Zătreniul va avea un complex de agrement super elegant

Pe lângă proiectele în derulare, dar și cele pe care urmează a fi implementate, primarul comunei Zătreni, Constantin Lițoiu, are în lucru un studiu de fezabilitate privind inființarea unui complex de agrement pe raza localității. În urma identificării terenului cel mai pretabil pentru acest proiect, a avut loc achiziția , dupa care s-a demarat documentația studiului de fezabilitate. Așadar, în Zătreni, va funcționa o piscina super elegantă, cu un parc pe măsură, spații de joacă pentru copii, dotate cu mobilier de joacă, banci, iluminat public, alei pietonale, etc.

”Am cumpărat terenul unde a funcționat odată fostul SMA, este o suprafață considerabilă, unde va funcționa un complex de agrement. O piscină, locuri de joacă pentru copii, un parc, alei pietonale, mobilier stradal, iluminat public etc. De ce este nevoie de un astfel de complex? Pentru ca tinerii când vin acasă, la locul natal, să aibă unde-și petrece o după amiză agreabilă, să aibă unde să-și ducă copii într-un parc de joacă, să aibă un parc adevărat unde să se poată plimba și care să dispună de multiple dotări pentru recreere.”, a declarat edilul.

Drumuri, gaze, grădiniță, următoarele proiecte ale primarului Lițoiu

Utimele ulițe ale comunei Zătreni care au rămas neasfaltate, în lungime totală de 13,5 km, sunt incluse într-unul din proiectele primarului din Zătreni, Constantin Lițoiu. Totodată, al doilea proiect vizează extinderea de rețele de gaze naturale pe o distanță de 15 km. Ambele proiecte sunt depuse la Ministerul Dezvoltării, iar odată cu deschiderea următorului program PNDL3, vor intra în analiză pentru finanțare.

În urma discuțiilor purtate, edilul a declarat că, prin Compania Națională de Investiții se va construi o grădiniță, se vor reabilita trei poduri care au fost deteriorate în urma intemperiilor, un sediu administrativ și o piață.

Claudia POPA

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *