Zafar Iqbal, ambasadorul Pakistanului a fost impresionat de comuna vâlceană Costești

Excelența sa, Zafar Iqbal, ambasadorul Pakistanului în Romania s-a declarat impresionat de frumusețea comunei Costești, considerând-o o destinație de vacanță ideală pentru cine iubește muntele și patrimoniul românesc.

”Pentru noi această vizită este una care ne ajută să promovăm Vâlcea, România în exterior. A fost o primă vizită, domnul ambasador a spus că va reveni în toamnă pentrui că a fost impresionat de frumusețea zonei. I-a plăcut mult Muzeul Bălintescu, am încercat să-i povestim despre istoria noastră, despre spiritualitate și am vizitat în acest sens, mănăstirile Arnota și Bistrița. Am poposit la hanul Vatra, unde se știe, doi tineri au reușit să ridice un frumos hotel, respectând arhitectura specifică zonei. Pentru Costești, orice prieten de valoare este un câștig”, spune primarul Toma Peștereanu.

Zafal Iqbal a fost imoresionat de lucrările de sculptură aflate în Muzeul Bălintescu și mai ales când a aflat că localitatea se numără printre cele 10 comune de patrimoniu din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *