Vom avea, în 2024, o revoluție a fufelor, derbedeilor, cocalarilor și analfabeților de la AUR?

Ne amuzăm acum de oligofrenismul susținătorilor AUR, de postările stupide ale acestor fani, de analfabetismul lor, de vehemența cu care văd conspirații sau de patetismul cu care îl deplâng pe Ceaușescu. Râdem, dar România se apropie de un mare abis.

Mocneşte o revoluție, una extrem de periculoasă, una a derbedeilor, a fufelor, a bețivilor, a cocalarilor, a celor care au abandonat școlile, a celor care împlinesc acum 18 ani și care provin din orașele epocii de piatră a tranziției.

Sunt generațiile din ghetourile marilor orașe sau din orașele mici ghetou, sunt tineri născuți după 1990, în garsoniere de nefamiliști, care au trăit cu 5 frați în casă, cu tați alcoolici sau șomeri de la uzinele socialiste. Sunt tineri care fumau la 8 ani, iar la 11 ani își începeau viața sexuală prin subsolurile acestor blocuri slute. Care au abandonat școala, în care oricum luau note de 3 și 4. Care au deja caziere pentru delicvență juvenilă. Sunt acele orașe pustii, cu rufele întinse între blocuri și cu bătătoare de covoare.

Aici trăiește o uriașă generație AUR. Cu boxe portabile, în care se ascultă Guţă, în care se aude ”Coaie, adu în morții mă-tii ceva de băut, -te dracu”. Sunt tineri care au plecat și prin afară la muncă. La furat, au făcut și pârnaie, au fost și expulzați, au rânit la oi, au furat pe străzi. Au acea ură, sclipire demonică în priviri, pentru că au trăit în zona periferiei societății. Au pus stăpânire pe România ghetourilor. Da, aceștia votează. Ei, ele, aceste pramatii care știu cum e viața dură.

Asta este fauna AUR, o faună de lichele, de dezaxați, de sociopatii, care vine din Motru, din Berbești, din Oțelu Roșu, din Zlatna, din Pașcani, din Urziceni, din Fierbinți. Din fostele orașe industrializate ale României și care au căzut în deșert economic. Aici, printre ruinele socialismului, trăiesc ei. Bătrânii pensionari, foști șomeri, inofensivi acum, și haitele. De lupi, copiii lor de 20 – 30 de ani, cu frustrarea dusă la maximum, tineri crescuți în penurie, în zgomot, în mizerie.

Pe aceștia mizează AUR și dirijorii lui din spate. Dirijorii știu că România este fragilă. Că are o populație metropolitană în orașele mari, universitare sau centre economice, cu suburbii frumoase, pline de cartiere rezidențiale, dar știu că este și o Românie, de aproape 50%, de analfabeți, de anarhiști, de haite flămânde, frustrate, buboase, învinse. Aceste haite vor ieși la vot în 2024.

Oare coaliţia PSD-PNL știe despre această Românie? Una pe care ambele partide au ignorat-o. Sunt vinovate că nu au făcut nimic pentru această populație. Au lăsat tumorile acestor orașe mici să crească, să germineze… Dacă știu asta, atunci e bine, atunci sunt condamnate să colaboreze și să facă eforturi înzecite pentru a diminua viața de ghetou. Acolo trebuie să meargă investițiile.

Altfel, în 2024, vom avea pe străzi revoluția gherilelor AUR, formată din derbedei, bețivi și fufe din România de ghetou.

Liviu POPESCU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *