Voiceștiul devine treptat o frumoasă și cochetă localitate europeană

Primăria Voiceşti a ştiut să deschidă localitatea pentru investitori privaţi iar anul 2019 a însemnat un beneficiu enorm pentru bugetul şi pentru economia locală.

Astfel dacă până acum un an, comuna era considerată una destul de săracă, lucrurile s-au schimbat iar comuna a intrat în atenţia oamenilor de afaceri.

Astfel la această oră, mai multe companii din industria de contrucţii, a mobilei, industria zootehnică funcţionează pe teritoriul acestei comune, având angajaţi din zonă şi care contribuie la bugetul local destul de consistent.

Voiceștiul va cunoaște în perioada următoare un avans economic și social care se traduce în drumuri amenajate, cu industrie, cu turism piscicol, cu un centru civic ca un parc între Centrul Cultural, investiţii în reţeaua de gaze şi canalizare.

Voiceştiul va avea o centura ocolitoare la Voicesti . 2 drumuri care leagă 2 sate – ca o centura ocolitoare – se cadastreaza.

Astfel pe lângă înființarea sistemului de canalizare, primarul Florian Vătafu a depus și proiectul de gaze care măsoară 16 km de rețele.

”Am mai depus cereri de finanșare privind înființarea unui centru medical multifuncțional care va dispune de mai multe cabinete medicale, respectiv cardiologie, stomatologie, inclusiv o sală pentru recuperare , mai exact fizioterapie. Un alt proiect privește dalarea șanțurilor pe pe tot drumul județean care străbate comuna, cu podețe la fiecare proprietate, dar și înființarea unui  centru de agrement, respectiv un teren de sport polivalent. Acest ultim proiect se adresează tineretului si va cuprinde un teren de tenis de câmp și un bazin de inot acoperit, o sală de fitness, inclusiv anexele aferente”, spune primarul Florian Vătafu

Acesta conchide că în urma acestor investitii, Voiceștiul va deveni cu adevărat un mic sat cochet european. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *