Vlădeștiul va fi evidențiat peisagistic

Sorin Ghiță, primarul comunei Vlădești, are în proiect construcția unei alei pietonale mai deosebite, în lungime de 400 de metri, care să treacă prin fața școlii generale din centrul localității și până la baraj. Edilul poartă discuții cu reprezentanții unei firme de construcții privind realizarea acestei alei, care se dorește a fi una de promenadă, asemănătoare uneia din Elveția.

Ghiță a declarat, în mai multe rânduri, că, după terminarea tuturor lucrărilor de infrastructură, în mandatul următor, se va ocupa strict de peisagistica localității.

“În ultimii opt ani, în Vlădești s-au construit peste 400 de case. Sunt deja două complexe rezidențiale, avem o expansiune urbanistică și este necesar să avem și un aspect deosebit, din punct de vedere peisagistic.”, spune Sorin Ghiță.

Pe lângă faptul că Vlădeștiul  va avea trotuare pe toată lungimea localității, pe ambele părți ale drumului național, cu flori, arbuști ornamentali și cu un iluminat public pe măsură, în opinia primarului, extinderea și dezvoltarea localității presupun un peisaj care trebuie să reprezinte o totalitate a caracteristicilor zonei, dar și o evidențiere a unor elemente de unicitate.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *