Vlădeştiul investeşte într-un complex balnear, dorind să devină o nouă perlă a turismului vâlcean

Anul trecut s-a pus cărămidă a ceea ce va urma să fie un Complex de servicii balneare care va fi promovat în cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii – CNI ca obiectiv de investiţii nou, în afara subprogramelor prestabilite în cadrul programului.

Pentru localitatea metropolitană aflată chiar pe drumul staţiunilor vâlcene va fi punctul care va completa configuraţia uneia dintre cele mai urbanizate localităţi.

“Complexul turistic se va întinde pe suprafaţă de 9.268 mp şi va include piscine cu apă sărată, spaţii de relaxare, SPA, instalaţii de tratament, spaţii cazare. Ştim ce înseamnă un astfel de complex, vedem la Olăneşti şi Călimăneşti. Un astfel de complex de agrement aduce turişti şi pune în valoare obiectivele din zonă, ceramica albă, mănăstirile. Vom dezvolta astfel o întreagă paletă de turism”, spune edilul Adrian Cosac.

Acest proiect se realizează împreună cu Consiliul Judeţean. Tot Consiliul Judeţean Vâlcea a mai aprobat şi realizarea investiţiei „Bazin de înot în comuna Vlădeşti”.

Primăria Vlădeşti are înscris în lista sinteză a obiectivelor de investiţii aferentă Subprogramului „Bazine de înot” din cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Compania Naţională de Investiţii, obiectivul de investiţii „Bazin de înot în comuna Vlădeşti”.

În acest moment însă lucrările de modernizare şi dotare a Şcolii „Grigore Mihăescu”, unde învaţă circa 230 de copii sunt în grafic şi în perioada următoare urmează a fi inaugurată

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *