Vlădeștiul are drumuri bune, recent, infrastructura din satul Trundin a fost reabilitată

Pentru comuna Vlădești anul 2021 este anul  care a inclus o serie de investiții în extinderea rețelelor de gaze, apă, canal, modernizarea drumurilor în zone izolate și care sunt foarte căutate în ultimii ani de cei care vor să își ridice o locuință.

De altfel, comuna Vlădeşti este una din cele mai urbanizate localităţi din judeţul Vâlcea, nu numai pentru că se se află chiar la marginea municipiului Ramnicu Vâlcea, ci pentru că numărul localnicilor creşte de la an la an.
Din acest considerent, nevoia de utilități a crescut, iar primarul Adrian Cosac, a intensificat numărul proiectelor care să asigure un nivel de confort urban. Din discuțiile avute cu edilul, prioritățile administrației sunt modernizarea drumurilor și extinderea rețelelor de gaze.
„Priorităţi la nivel de drumuri  sunt satele Trundin, Fundătura. Avem pe de altă parte și un tabel cu semnături pentru extinderea reţelei de gaze naturale şi vom continua amenajarea de alei pietonale în localitate. Foarte mulţi dintre aceia care îşi cumpăra terenuri, se îndreaptă spre Fundătura, Lacul Frumos, Trundin, zone de un pitoresc aparte, zone aflate în apropiere de păduri, pe culmi deluroase. Zone care, acum câţiva ani, se confruntau cu fenomenul depopulării. Iată că nu e aşa. Putem spune că avem drumuri, recent am inaugurat un nou obiectiv de investitii în infrastructura rutieră în Trundin”, spune primarul din Vlădești, Adrian Cosac
Astfel, joi, au fost recepționate lucrările la DC 168 și la strada principală din Vlădești.

”M-am bucurat să particip astăzi, la Vlădești, la inaugurarea unui obiectiv de investiții, care a cuprins lucrări de modernizare a două drumuri importante – DC 168 și strada principală – din satul Trundin. Reabilitarea celor două drumuri s-a realizat cu mixtură asfaltică produsă la noua stație de asfalt a RAJDP Vâlcea, ceea ce îmi conferă siguranța că drumul va fi unul trainic.

Finanțarea acestei investiții s-a realizat atât cu fonduri de la Guvern, din bugetul comunei Vlădești, dar și de la Consiliul Județean. Felicit administrația locală și pe primarul Adrian Cosac, pentru realizarea acestei investiții, care îmbunătățește infrastructura localității, aducând un plus de confort vâlcenilor din Vlădești”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele CJ Vâlcea.  

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *