Virgile, atâta vreme, cât te validează personaje cu bacalaureat facultativ, nu ești marfă serioasa!

Virgil Pirvulescu nu are presa de partea sa. Cu excepția lui Adrian Pana, un foarte bun condei din Ramnic, restul întra la capitolul diverse. Din pacate, aceste diverse fac mai mult deserviciu candidatului PNL decât servicii.

Nu toată presa din Valcea este pro PSD, exista cel puțin 5 sau 6 condeie bune care oferă informații generale, nepartizanate. Niciunul dintre aceste condeie nu se afla lângă Pirvilescu. Si asta nu din cauza banilor lui Gutau.

Simplu. Pentru ca langa Pirvulescu amusina personaje care au impresia ca sunt jurnaliști deși examenul de bacalaureat a fost o opțiune târzie si pentru care, cărțile, sunt niste forme geometrice care sunt primejdioase odata deschise, de aceea ar trebui incendiate.

Astfel de personaje fac manituu-uri si temenele candidatului PNL, personaje care au procese penale chiar cu conducerea partidului liberalilor si care provoacă dezgust pe holurile partidului.

Virgil Pirvulescu stie acest lucru dar răspunde calm ca „astfel de specii sunt necontrolabile”. Noi ii spunem ca astfel de specii care maximalizeaza un lexic de 100 de cuvinte ii vor cauza foarte mult rau in aceste 2 săptămâni.

Nu suntem singurii ziariști ofensați de mediul înconjurător al.candidatului PNL, mediu toxic (in cele 2 intalniri decente pe care le-am avut cu Virgil Pirvulescu, i-am spus care sunt motivele clare pentru care nu putem colabora. Aceste motive sunt in acest moment active pe piata și practic anulează prin agresivitate, chiar si mult trâmbițatul pact al dreptei) asadar, Virgil Pirvilescu are in fata o singura alternativa, pentru a evita un dezastru pe 27 septembrie.

Se dezice public de astfel de itemuri non neuronale sau va suporta consecințele ce decurg din menținerea în preajma a unor astfel de catastrofe aliterate, care îl vor antagoniza cu presa valceana sau cu oamenii normali.

De aceea Virgile, in 6 luni nimeni din presa nu ti-a fost aproape. Pentru ca ai început prost, ambalajul fiindu-ti făcut de un personaj care intr-o tara normala, era în cel .mai fericit caz, croitoreasa la Faurecia.

Nu ma crezi? Intreaba-l pe Buican, Banu si toti ceilalți membrii din PNL, despre personajul care te divinizeaza dar te si distruge in același timp. Tu alegi!

Acum.doua zile din respect pentru doamna Banu, am promis ca ma abțin, având promisiunea ca astfel de onomatopee zburdalnice, „destoinice si fascinante” vor fi trecute în rezerva. Din pacate, avem parte de o recidiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *