Virgil Pirvulescu și Adelina Morar au contestat la CEDO și ONU alegerile la OFL Râmnicu Valcea

Viceprimarul Virgil Pirvulescu este dezamăgit de faptul că protejată sa nu a câștigat alegerile la OFL Râmnicu Vâlcea

„Eu poate nu am făcut școala multa și serioasă. Pe vremea mea, la Liceul Agricol asta era situația. Trebuia să dai din coate sa te descurci ca să nu rămâi un biet ceapist.  Degeaba am mințit eu că am terminat un colegiul și apoi ASE-ul, am fost prins cu fofârlica.  Dar am pariat totul pe fata asta, absolventa de Princeton, cu doctoratul la Stanford. Care știe 7 limbi strains, am învăța și eu de la ea malgașă, mandarină, portocala și kiwi. Dar eu nu pot sa fiu ghiocelul lui Buican și a lui Banu. Ce daca au scoli universitare la stat? Mi se rupe mie, eu sunt un om bazat, unic și protejații mei sunt genii. Auzi la ei, câștiga una care asculta rock? Dar ce are doamne daca asculți pe Dani Mocanu, Salam și Vijelie? Pe bune, zău dacă nu de multe ori îl înțeleg pe Putin!”, Susține cu Năduf, Pirvulescu.

Acesta a depus deja la CEDO și la ONU contestații, cerând să fie judecate cu celeritate, pentru că altfel va face un referendum in PNL Râmnicu Vâlcea și va anexa toată organizația, aparandu-o cu orice mijloace de Buican și de Banu.

De Adelina Morakarova 

Evident cele de mai sus reprezintă un pamflet cu privire la personaje senil-virtuale. Pentru Gușoeni, apăsați tasta Del.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *