Virgil Pirvulescu: La fostul liceu Oltchim vom amenaja o cantină socială cu o masă caldă pe zi pentru salariații cu minimul pe economie

Viceprimarul Râmnicului, Virgil Pirvulescu vine cu o noua oferta pentru salariații din Râmnicu Vâlcea, cantină socială și vouchere pentru cei cu salariu minim pe economie

„Știm că Râmnicu Vâlcea are printre cele mai mici salarii din țară și atunci noi, ca primărie trebuie sa ne gândim la sănătatea salariaților. In acest sens, împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă am împărțit deja formulare pentru cei care au salariile minime pe economie. Știu că voi avea o opoziție puternic la primarul Gutau dar m voi zbate pentru acest demers. La fostul liceu Oltchim vom amenaja o uriașă cantină socială, unde salariații cu minimul pe economie sa mănânce o masa calda, atât ei cât și familiile lor. Pentru cine nu poate vom acorda vouchere de 100 de lei pe zi pentru un cos alimentar. Toate cheltuielile vor fi suportate de primărie. Pentru cine nu poate ajunge pe jos și sta departe vom acorda tichete gratuite pentru autobuz cu destinația liceu Oltchim. In timpul servirii mesei, copiii se pot juca afara unde va fi amenajat un parculet de joaca. Vorbim de o masa calda, felul 1 și felul 2 și desert. Condiția este adeverință de salariu in care se fie specificat clar salariul minim pe economie” a precizat Pirvulescu.

Acest spune că după succesul cu programul After School unde 1500 de elevi se pregătesc la fostul liceu Oltchim, aceasta idee vine in completare.

Vor urma și alte programe sociale tot la fostul liceu Oltchim – piata cu produse de bază plafonate că preț, magazine de second hand pentru electrocasnice, consult medical gratuit, sala cu telefonie gratuita pentru rudele din strainate și multe alte astfel de facilități, toate suportate de primărie.

acest material este un pamflet pur întâmplător ca și personajele descrise mai sus 

de Virgil Po.Pulistul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *