Virgil Pirvulescu: „Fără oameni cu studii universitare în funcții publice, e nevoie de oameni simpli, de la țară, ca mine!”

Viceprimarul Virgil Pirvulescu absolvent al unui liceu agricol mediocru a răbufnit azi într-o postare pe Facebook.

„Toată lumea se interesează de studiile mele. Va spun sincer, e onorabil sa absolvi un liceu agricol chiar și ultimul din clasă. Eu am inceput munca de jos, de la grajdurile unui IAS. Am simțit prima data mirosul de balega, țarina românească, iarba cum creste, cucul cum cântă! La ce îmi trebuie mie teorema lui Pitagora sau fizica cuantica? Sa conduci o urbe? Nu e nevoie de filfizoni universitari, e nevoie de oameni de la tara, simpli că mine! Care s-au descurcat în viața, care au profitat de oportunitate”, spune viceprimarul liberal.

Acesta spune că nu i-a fost ușor să fie și la PSD și apoi la PNL.

„Credeți că Darius Vilcov m-a ales că sunt academician, că știu eu cine e Milton Friedman sau John Keynes? Sa fim serioși. Eu am făcut Brâncoveanu ca orice om simplu, cu note mici, pentru că școala vieții e mai importantă decât metafizica lui Kant! Sunt la PNL și uite că PNL a găsit în PSD puncte comune. Deci nu mai pot fi acuzat de traseism. Sunt un om simplu și mă mândresc cu modul meu de a mă descurca în viața. Oamenii adevărați sunt cei fără studii universitare mai ales de stat! Acolo sunt doar niste aroganți, cum e jurnalistul ăla din Râmnic pe care îl deranjează faptul că am mințit în CV. Sa fim serioși, altfel nu ai cum pătrunde în viața. Deci primarul trebuie sa fie un om simplu, fara sofisticareli, fara a fi doar un teoretician. Tara nu poate fi condusă de intelectuali. Sa dam o șansă și oamenilor fără școală. Ei au școala vieții!”

Virgil Pirvulescu fost PSD, actual viceprimar PNL a fost acuzat că și-ar fi mințit studiile în CV.

de Virgil Prafulescu 

Va dați seama că acesta este un pamflet. Orice asemănare cu personajele reale este din păcate pur întâmplătoare

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *