VIRGIL PÎRVULESCU: „Demisionez, fiindcă deasupra creierului meu se adună nori negri de sărăcie

Într-un interviu acordat revistei INTACT IREAL, viceprimarul Virgil Pirvulescu a anunțat că își va da demisia din funcție, pentru că el nu poate rămâne demnitar atât timp cât Agenția Națională de Ingritate l-a declarat incompatibil

Virgil Pirvulescu: Sunt fidel principiilor mele de cinste și onestitate. Eu nu mai pot rămâne în funcție atât timp cât sunt declarat incompatibil. Nu pot să îmi permit luxul de a fi un penal. De aceea începând cu 13 decembrie îmi voi înceta mandatul de drept și mă voi apuca de muncă în privat. Recunosc, că îmi va fi greu, eu nefiind vreodată obișnuit cu munca în privat. Am primit mereu sinecuri, încă de când am părăsit IAS Laloșu dar este cazul să mă apuc de privat. Să văd și eu cum e să câștigi banii tăi, să nu depinzi de bani publici. Voi vedea. Voi depune un proiect pentru o spălătorie auto cu fise, poate o geamgerie, poate o ceaprăzărie, ce se caută mai nou. Am strâns și un bănuț pentru că știam că în viață va veni și momentul în care va trebui să o iau de la zero. Există și posbilitatea unei florării unde se pot face jerbe și coroane funerarea sau chiar și o bombonerie”, a spus viceprimarul în inteviu.

Întrebat de reporteri de ce nu a reușit mai multe în plan investițional în Râmnic acesta a dat vina pe Gutău și pe micul Gutău de la USR.

Virgil Pirvulescu: Eu adusesem centrul NASA la Vâlcea. Îi adusesem pe cei de la Huston chiar la Râmnic, dar portarul a fost montat de Gutău să nu le dea voie să intre pentru că nu aveau certificatul verde descărcat în format print. Îl aveau doar pe telefon. Făceau două nave spațiale și utlaije de serie, de împins butelii, cum se spune aici…căruțuri. Dar care nu poluează pentru că merg cu tracțiune manuală. Acum o lună îi adusesem pe cei de la Mcintosh pentru că aici avem mere și voiau să folosească simbolul Apple cu mărul din vechea livadă din Cetățuia, acolo unde Gutau face blocuri prin interpuși. Nu mai sunt meri așa că au plecat.

de Virgil Pîrțulescu

Evident că acesta este categoric un pamflet. Orice altceva, să vă fie rușine dacă gândiți diferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *