Virgil Pirvulescu: „Andrei, decât alături de un penal, mai bine fii alaturi de un debil!”

Viceprimarul liberal, Virgil Pirvulescu are o postare acida pe Facebook, in care îl ataca pe colegul său, Andrei Gheorghiu, că a renunțat la un debil, pentru un penal.

„Mai tii tu minte, Andrei când mă jucam eu bețișoarele, când cântăm și te învățăm să fluieri cu două dește, acolo singuri in birou? Când scriam cu carioca pe dosare Muie Gutau și îi făceam bărbi și musteți lui Veteleanu. Când mă trezeam ca prostul în târg râzând sau țipând după caz? Știi bine că eu am fost internat. Cand îți spuneam cum mă policreau la școală Gascanul, nu că eram înalt și că eram prost. A, știi că am terminat ultimul din clasă liceu agricol, dar am avut și permis de tractor și nu-mi mai ștergeam mucii cu manșetă, ci îi mâncăm? Ei, Andrei ai renunțat așa de ușor să stai cu un debil pentru un penal, nu îți pare rau? Cine te mai învață acum cum se mulge o vaca, sa fii un oportunist? Ești slab. D-aia ajunsasi și la rusi! Eu daca ajungeam acolo, le ofeream și Dobrogea că sa am șanse să îl bat pe Gutau în alegeri”, scrie Pirvulescu pe Facebook

Virgil susține ideea că nu iese pe strada și nici la evenimente pentru că medicul sau i-a recomandat sa nu.

„Da, am traume, mi-e frica de faptul că mi se rup pantalonii in cur, că apar stropit in fata după ce mă pis, că am șlițul desfăcut, că mă scarpin și mă aranjez la scula de fata cu oamenii și apoi iar devin Ciuca miștourilor pe net. Și nu pot regiza mereu aparițiile mele. Daca vorbesc fara cratima așa cum scriu de regulă? Da, știu, Andrei, sunt un debil dar nu penal. De ce? Pentru că prin marginalizarea mea mi-ați refuzat dreptul de a putea fura și mie, ca oricărui om, fost tractorist din Gușoeni”, încheie amar Virgil Pirvulescu.

de Senil Pirvulescu.

Normal că cele de mai sus sunt un pamflet. Ar fi fost culmea, sa fie altfel, nu?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *