Virgil Pirvulescu: Am obtinut bani de încălzire la Râmnic, podul de la Brăila și centura Oradea

Viceprimarul PNL din Râmnicu Vâlcea, Virgil Pirvulescu, spune că grație eforturilor lui, podul de la Brăila avansează în ritm accelerat.

„Ca sa nu mai fiu acuzat că nu fac nimic as vrea sa menționez doar o parte din investițiile pe care le-am susținut în mod personal. Banii de încălzire pentru amărăștenii din Vâlcea care nu au catamarane, podul de la Brăila, al 5-lea din Europa, am verificat stadiul lucrărilor și este deja la 50% iar centura municipiului Oradea este lansata în execuție și proiectare. Am identificat cu delegația americană locurile unde vor fi amplasate reactoarele nucleare și în foarte scurt timp vom inaugura aeroportul din Brașov”, precizează Pirvulescu.

Acesta spune că se va implica direct in a soluționa criza imigranților de la granita polonă urmând a avea o discuție ultimativă cu Lukașenko.

Edilul este convins că va participa la următorul summit G20, și că s-a pregătit cu mai multe memorii privind schimbările climaterice, având că exemplul pedologia de la Gușoeni.

Viceprimarul Virgil Pirvulescu, membru PNL din 1990, este absolvent al MIT, are doua doctorate unul la Sorbona și unul la Gent și are experiență manageriala, fiind cel mai longeviv manager la Futaki Yamamoto Ltd din Kyoto.

de Virgil Catamarană

Din păcate este doar un banal pamflet. Orice asemănare cu personajele din realitate este doar mui întâmplătoare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *