Virgil Pirvulescu a reușit cel mai mare experiment psiho – social din Râmnicu Valcea

Cred că nimeni din politica valceana nu a reușit așa ceva până în prezent, precum a făcut-o Pirvulescu. Nici chiar cei de la AUR, partid cunoscut ca vector in acest domeniu  psiho-social.

Despre ce este vorba?

Liderul PNL Râmnicu Vâlcea poate intra in antologiile psihologiei moderne pentru acest uriaș nucleu gravitațional pe care l-a creat, stabilind un record fara precedent.

Pirvulescu a reusit să atragă în siajul sau precum atomul care își atrage electroniii cu sarcina negativă toată pegra socială a orașului: toți învinșii tranziției și ai destinului. Toți ratatii, toți cei care au pierdut funcții, cei cu eșecuri în viața, in familiei, la job. Neadaptații, complexații, frustrații, urâții, Pirvulescu a creat lângă el cea mai mare plagă. Nici Simion sau Sosoaca nu au reușit o astfel de performanță. Sa aduni pe cei perdanți, cei care din varii motive au pierdut un rost în viața,  o sinecură, un job, lupta cu destinul  Cei care nu știu o meserie, labilii psihici, cei refuzați de femei, de mediul social, impostorii.

Pur și simplu Pirvulescu a creat un spital mobil de psihiatrie, un fel de alai morbid care umbla precum zombie în acest spațiu civic. Un fel de Mordor urias, o cangrena emoțională plina de negreala formează compozitul alegătorilor lui Pirvulescu.

Este de apreciat cum un astfel de personaj gol de substanță, total afon in administrație a creat un astfel de Dark Space, in care se amesteca o fosă reziduala de indivizi care nici macar nu au pășit dincolo de Tisa. Este cea mai buna manipulare pe care a reușit-o actualul viceprimar.

Sa aduni langa tine oamenii fără zâmbete. Sa aduni Khmerii negrii în pădurile tenebroase. Citesc postările lui Pirvulescu și comentariile. Toate sunt agresive, sunt pline de ura, de boala, de o râie cu blazon, abunda in epitete patologice, sunt noir, sunt pline de spută viscerala. Este ca și cum ai intra in mahalua periferiei metropolei și vezi ratați, murdari, acri. Oameni care nu pot sa admire o primăvară, care nu își țin copiii în brațe, care nu merg la job cu plăcere, care nu-și mângâie iubitele, care nu admira natura, care nu se bucura solaric de un city-break, care nu râd în viața asta la un grătar cu prietenii.

Care caută vinovați de serviciu pentru impotenta lor socială. Când părăsești acest spital clinic mobil simți acut nevoia de a face un dus. Daca insa te miros, acești indivizi vin spre tine precum zombie din Walking Deads cu urlete de fiara sa te atace sa te devoreze.

Este fantastic acest experiment pe care l-a reușit Pirvulescu. Din fericire, precum electronii de valență, există și o firava zona care a parasit aceasta mâzgă. Am întâlnit și oameni care au părăsit secta și zâmbesc. Și își amintesc cu spaima despre cum erau atunci

Felicitări Virgil. Macar esti primul politician care a delimitat clar societatea bolnava de restul. Macar știm unde este sănătatea și unde este nebunia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *