Virgil Pârvulescu: I-am adus la Râmnic pe Voith Siemens, Philips și BPM dar Gutău și Gheorghiu s-au opus

Viceprimarul liberal, Virgil Pârvulescu, om cu două masterate la Harvard și Cambridge, cunoscător a 5 limbi străine, rămâne șansa dezvoltării Râmnicului. Prins de noi între două delegații, pe terminal de la Otopeni, venind din Tokyo, unde a discutat cu Futaki Ltd și plecând la Copenhaga pentru o discuție cu compania Muinhogen, a dorit să ne dea câteva răspunsuri

”Sunt fericit că am găsit un CD cu Jazz Visual Orchestra, după cum se știe sunt un iubitor de jazz și clasic music. Din păcate este singura mea bucurie. Am încercat cât am putut să aduc aici corporații, profitând de relațiile mele de pritenie din timpul studenției. La Harvard chiar am fost coleg de cameră cu Sven Horikennen, director acum la Mobile Electric Copenahagen Company și voia să facă la Râmnic o platformă de asamblat roboți industriali. Numai că Gutău a respins acest proiect care aducea 1500 locuri de muncă. Nu mă așteptam ca Andrei să conteste investiția celor de la Siemens care făceau rotoare pentru SkyJet-uri. Alte 750 de locuri de muncă. La Cambridge am păstrat relațiile de prietenie cu Mark Shroeder, CEO-ul celor de la Technik Industries și acesta era interesat de cutii de viteze pentru Opel. La Râmnicu Vâlcea. Dar din păcate, consiliul local din Râmnic este prins în tot felul de chestii mărunte, Piețe Prest, Eta, de te amuzi câteodată cât de mediocri sunt unii. Sunt dezamăgit. Chiar nu imi imaginam când susțineam teza de doctorat la Melbourne în analize axiologice și teoriile curbilinii ale economiei, că voi da chix în administrație”, spune Virgil Pirvulescu.

Viceprimarul s-a scuzat pentru că începe îmbarcarea la poarta sa și chiar voia să asculte la căști CD-ul cu Jazz Visual Orchestra dar a promis că la concertul lui Beth Hart, pe care o cunoaște de 10 ani, ne va acorda un amplu interviu.

PNL a intrat la Râmnic în opoziție, fiind dezamăgiți de colegii de la USR care nu au fost de acord cu investițiile a 4 corporații și a două multinaționale în Râmnicu Vâlcea.

Biroul de Presă și Proteză al viceprimarului Virgil Pîrvulescu

Pamflet? La pariu că da. Unafortunately

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *