Viorel Herăscu: Moș Crăciun va oferi cadouri ”spiridușilor” care au împodobit bradul Primăriei Tetoiu

Primarul din Tetoiu, Viorel Herăscu, îi anunță pe cei aproximativ 70 de copii care au contribuit la împodobirea bradului din centrul comunei, că Moș Crăciun le va aduce în cursul zilei de miercuri cadouri.

”A fost minunată participarea acestor mici spiriduși la împodobirea bradului din Tetoiu. O inițiativă pe care o vom consacra. Vrem ca tradiția Crăciunului, pregătirea comunei pentru această mare sărbătoare, să fie realizată de oameni, de tineri, de copii. Să avem o sărbătoare a comunității. În fiecare an, să ne bucurăm cu toții de Nașterea Mântuitorului, să trăim împreună această mare sărbătoare. Am găsit un sponsor pentru această acțiune în acest ani și 70 de copilași care au împodobit bradul din Tetoiu vor primi mâine un cadou”, spune primarul Herascu.

De altfel, în afară de această premiere, toți copiii din Tetoiu se vor bucura de cadouri de Crăciun, prin sprijinul Consiliului Local, ca în fiecare an.

”Și cu această ocazie le doresc și celor mari și celor mici, împreună cu viceprimarul Ramona Tuță, să aibă parte de sărbători liniștite, să-și primească acasă copiii veniți de departe, să ne rugăm pentru un an mai bun, să se încheie în 2022, această nenorocită de pandemie care ne-a schimbat viața”, mai adaugă primarul din Tetoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *