Victor Popescu: L-am pârât pe Andrei lui Barna că nu ne-a susținut cu Bușcă în condițiile în care noi am votat PUZ-urile lui Gutău

Consilierul Județean PNL, Victor Popescu, a declarat că a avut în acest week-end, un dialog la Sibiu, într-un club cu Dan Barna, în care s-a plâns de decizia USR Vâlcea de a nu susține grupurile de interese imobiliare de la Râmnic.

”Efectiv noi am rămas blocați de votul colegilor de la USR. Nu au dorit să intre în zona grupurilor de interese imobiliare în care nu există ideologie politică! Noi am votat PUZ-urile apropiaților lui Gutău, mă refer la PUZ-urile Ralunic și Neacșu, prin care urmează să se ridice un bloc cu 6 etaje chiar în fața intrării dinspre Praporgescu, a liceului Lahovary. USR, nu pot înțelege nici acum, cum de a nu a votat, mai ales că ei au fost de acord cu Eusebiu Vețeleanu să rămână administrator public. PNL a votat și PUZ-ul Ralunic. Nu contează că și Neacșu și Ralunic sunt apropiații lui Gutău. Interesele oamenilor de afaceri sunt mai importante decât politica. Am luat însă țeapă, pentru că PSD și PER nu ne-a întors votul pentru PUZ-ului Bușcă. Aici mizam pe votul colegilor de la USR. Ei nu au vrut să voteze PUZ-uri. Au luat-o pe urma lui Nicușor Dan. De aceea l-am pârât pe Andrei lui Barna, că la Vâlcea nu se poate să avem o astfel de alianță”, spune nervos consilierul PNL, Victor Popescu.

Acesta este dezamăgit și de faptul căo parte dintre consilierii municipali, mai tineri ai PNL, încep să manifeste semne de neloialitate și spune că trebuie luate măsuri.

Acesta a mai adăugat că dacă USR Vâlcea nu revine la normal și nu va vota PUZ-uri care aparțin unor oameni de afaceri, viitorul alianței la Râmnic este incert.

de Mario PUZo

evident că avem de a face cu un pamflet. Orice asemânare cu puzurile din realitate este  ireală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *