Viceprimarul PNL al Râmnicului spune că nu se teme de revocarea din funcţie

Viceprimarul PNL al municipiului Râmnicu Vâlcea, Eduard Vârlan, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că nu îi e teamă de o revocare, el adăugând că activitatea unui edil nu ar trebui evaluată din punct de vedere politic.

‘Ştiu că există discuţii în aceste zile privind schimbări, numiri, revocări, alianţe. Nu îmi este teamă de o revocare, în cazul în care însă se va produce, eu mă voi întoarce la meserie, în câmpul muncii. Nu am venit aici dintr-o funcţie politică. Eu m-am gândit însă că atunci când eşti viceprimar nu mai reprezinţi un partid anume, ci reprezinţi interesul cetăţenilor din municipiu. I-aş ruga pe cei care tot vorbesc de revocarea mea din funcţie să spună pe ce criterii se va face evaluarea, dacă e politică, atunci nu am ce comenta, dacă este profesională, atunci să ştiu şi care sunt greşelile de care mă fac vinovat. În orice caz, trebuie să mai spun că nu mă cramponez de funcţie’, a precizat Vârlan.

Eduard Vârlan a fost desemnat viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea în baza protocolului USL, care prevedea ca în urma alegerilor din 2012 PNL să aibă o funcţie de primar şi una de viceprimar, iar PSD o funcţie de viceprimar.

Între timp edilul PNL Emilian Frâncu a fost arestat, iar viceprimarul PSD a fost votat de consilieri primar interimar.

În ultima lună, odată cu ruperea USL, taberele PSD-UNPR şi PNL-PDL se luptă fie pentru înlocuirea viceprimarului PNL, fie pentru revocarea primarului interimar PSD. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *