Viceprimarul Pîrvulescu susține că poate obține cele 24 de hectare (UM Vlădești) cu titlu gratuit și nu prin transfer

Făcând o retrospectivă a modului cum înțelege primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea să contribuie la dezvoltarea orașului nostru, ajung la proverbele înțelepte ale poporului român:
Câinele bătrân nu poate, dar nici pe alții nu lasă.
și
Câinele nu pleacă de la abator.
Pentru a explica invocarea acestor două proverbe, mă raportez la acuzele aduse în spațiul public de Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea cu referire strictă la faptul că PNL s-a opus schimbului imobiliar prin care se ceda patrimoiul fostului Liceu Oltchim în schimbul imobilului fosta Unitate Militară Vlădești!
Concluzie: Degeaba vrei dacă nu poți, iar el nu poate, dar nici nu lasă pe alții.
Argumentez concluzia de mai de sus printr-o întrebare:
De ce trebuie să cedezi din patrimoniul propriu un imobil ce îți este atât de necesar dezvoltării orașului nostru, când poți lua gratuit în propietatea orașului și patrimoniul fostei Unități Militare Vlădești?
Pentru asta trebuie să poți! Am înțeles că el nu poate, dar dacă dorește să dovedească că proverbele de mai sus nu sunt adevărate, edilul ar trebui să se dea la o parte, măcar în acest domeniu, și să nu blocheze eforturile mele de dezvoltare a orașului, pentru că eu și știu și pot.
Acolo, pe amplasamentul fostei Unități Militare Vlădești, putem construi, printre altele:
1.Spital Îngrijiri paliative
2.Campus profesional
Construcția de blocuri nu aduce progres și dezvoltare!Toți vor bani și doar bani. Hai să mai facem ceva bun și pentru oraș!
Virgil Pirvulescu, viceprimar Râmnicu Vâlcea

One comment

  • Marius

    Da! De acord. Motto-ul „Sa luam gratis ce nu apartine” l-a facur remarcat si pe Gutau. Asa da, Virgil Parvulescu!!! Bravo, asta inseamna sa dai perversa ca pe Targu Ocna…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *