Vicepreședinte Victor Stanculescu este al doilea liberal vâlcean care se declara susținător al lui Citu

Victor Stănculescu spune că va da un vot pentru actualul premier, la congresul din toamna, considerând că Florin Citu este liderul de care are nevoie partidul în următorii ani.

„Asta nu înseamnă că Ludovic Orban nu a fost un lider bun. Domnul președinte a fost liderul care a menținut în România pesedista, liberalismul drept singura alternativa normală și pro-europeana, fapt care a adus PNL la guvernare. Dar PNL trebuie să-și asume o alta viziune in noua era politica. In noua construcție politica, într-o Europa unită și cu valori comune, PNL trebuie sa fie reprezentat de noua generație de politicieni, tineri care s-au născut deja în noul trend, in noua ordine socială și globală. Liberalii au modernizat in ultimul veac Romania, liberalii vor fi tot ei, aceia care o vor lega de dinamica lumii națiunilor. Florin Citu este exact exponentul acestui nou tip de politica. Este cel care poate asigura trecerea de la un partid demn românesc catre partid demn european”, spune vicepreședintele Stănculescu

Liberalul valcean și în urma cu 4 ani a fost în opoziție față de Ludovic Orban, el fiind în tabăra care l-am susținut pe Cristian Busoi.

Stănculescu este și nominalizarea PNL Vâlcea pentru un post de subprefect

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *