Vettel felicitat de Angela Merkel pentru al patrulea titlu mondial

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat duminică pe pilotul Sebastian Vettel pentru cucerirea celui de-al patrulea titlu mondial consecutiv de Formula 1, “o performanţă cu totul excepţională”, informează AFP.
“Îl felicit din inimă pe Sebastian Vettel pentru titlul său mondial. Patru titluri mondiale la rând reprezintă o performanţă cu totul excepţională”, a afirmat cancelarul german.
“Împreună cu milioanele de fani m-am bucurat pentru el şi îi doresc mult succes în continuare”, a adăugat Angela Merkel prin intermediul unui comunicat.
Sebastian Vettel (Red Bull), care avea asigurat cel de-al patrulea titlu mondial consecutiv din 27 octombrie, a câştigat duminică Marele Premiu al Braziliei la Formula 1, ultima etapă din acest sezon, adjudecându-şi a noua victoria consecutivă şi a 13-a din acest an.
Cu 39 de victorii în carieră şi cu 13 obţinute în 2013, Vettel a egalat recordul compatriotului său Michael Schumacher din 2004, când acesta a intrat în posesia celui de-al şaptelea titlu mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *