Vasile Cocoş (deputat PSD): Depresiunea Horezu se remarcă printr-o creştere dinamică a turismului

Decalaraţie de presă

 

Oamenii care ne-au ales sa ii reprezentăm in Parlamentul Romaniei, sunt prioritatea noastra!


La biroul parlamentar din orasul Horezu, strada Unirii, nr. 10, am avut intalnire cu cetatenii din aceasta zona, unde s-au discutat despre perspectivele de dezvoltare ale acestei frumoase depresiuni vâlcene. Proiectele turistice din zona Horezu şi Vaideeni vor arăta un alt tipar al acestui judeţ. 

Asta va conduce la bunăstarea oamenilor din toate localităţile din această depresiune, vor asigura locuri de muncă. În această zonă sunt în faza de implementare unele din cele mai mari proiecte de infrastructură din judeţ. Se poate spune că în această zonă avem o rată scăzută a şomajului, an de an, numărul de structuri turistice creşte, proiectele cu fonduri europene sunt accesate atât de instituţii cât şi întreprinzători. 


Prin masurile luate si proiectele implementate, judetul Valcea se dezvolta, atat din punct de vedere al infrastructurii, cat si din punct de vedere economic.


Cu totii stim activitatea presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Radulescu, care a reusit sa atraga foarte multe fonduri pentru judetul nostru si parte din proiectele prezentate in sedinte sunt in derulare.

Vasile Cocos, deputat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *