Vama Veche? Nu, mulțumim, o avem pe a noastră, la Brezoiul lumii

Muzica bună și distracția începe la Brezoi, încă din week-endul de Rusalii, cu toate ingredientele care ține de cel mai lung maraton de concerte în aer liber, poate cel mai lung din România.

Pentru că Atelierul de muzică, tabăra de muzică, cum vreți să o denumiți își așteaptă deja turiștii, iubitorii de blues, rock, folk, iubitorii de concerte, de bere, de munte, de apă.

Pentru că organizatorii Summer Camp-ului din Brezoi au amenajat o plajă. Da, o plajă generoasă pe malul Lotrului, unde turiștii care vin la concerte care stau la rulotă, la cort, se pot scalda în apele limpezi ale râului Lotru, la poalele munților Țurțudanu.

Vorbim despre cel mai modern resort ad-hoc realizat la Brezoi cu spații pentru rulote, cu alei pietonale, cu spații pentru corturi, cu terase și scenă, cu natura generoasă, cu week-enduri pline de muzică și petrecere.

Acesta este Brezoiul lumii. Cu cireașa de pe tort, cinci concerte Beth Hart, regina bluesului.

”Mă bucur mult că localnicii au înțeles ce înseamnă verile de la Brezoi. Sunt multe apartamente, camere la casă oferite pentru turiști. Este un trend al investițiilor în turism. De altfel, în foarte scurt vom primi atestatul de stațiune. Așadar Brezoiul are o perspectivă”, spune primarul Robert Schell.

Capitala de Nord a Vâlcii, orașul Brezoi este Vama de la Munte, orașul care atrage ca un magnet, în ultimii ani turismul românesc. Turismul de elită, iubitorii de muzică bună, live în miez de vară, cicloturism, drumeții montane.

Orașul a atras până în prezent aproape 20 de milioande euro, prin proiectul cu pistele de biciclete, în valoare de 3 milioane de euro, cel de reabilitarea Casei de Cultură, în valoare de 1 milion de euro, iar 6 milioane de euro, proiectul de infrastructură al ADI APA Vâlcea.

Orașul așteaptă autobuzele electrice, urmând a se înființa societatea de transport public în comun precum și reabilitarea parcului central.

Un alt proiect de mare anvergură care va fi implementat în orașul Brezoi este construirea unui bazin de înot acoperit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *