Valea Oltului blocată de pietre. Varianta de ocolire, pe Autostrada Sibiu-Piteşti…

Ce ar fi fost dacă exista autostrada Sibiu-Piteşti, dacă Dan Şova, Victor Ponta, Traian Băsescu, Radu Berceanu şi toţi cei care s-au perindat pe la putere nu ar fi tărăgănat, nu ar fi încercat să mute culoarul european, ştiut de 40 de ani, pe Valea Prahovei, ca să facă autotradă turistică cocalarilor de la Poiana Ţapului?

Asta trebuie spus celor care stau acum în coadă pe Valea Oltului, pentru că, pe poteca de două benzi care desparte Ardealul de Ţara Românească, din nou au căzut bolovani, iar altă variantă de trecere nu este.

Aceştia cad de 25 de ani, ştim noi doar. Peticim într-un punct, iar al dracu’ bolovan tot găseşte el pe unde să cadă. Acum 5 ani au omorât o familie din Iaşi, acum 8 ani bolovanii au blocat drumul pentru o lună. Venise inclusiv Băsescu acolo şi nici atunci nu a înţeles că ne trebuie autostradă.

Azi, pe 1 decembrie,  poteca iar a fost blocată. România cheltuie bani pe studii de fezabilitate, iar CNADNR bate câmpii cu autostrada.

Până atunci ne chinuim, stăm în frig, pentru că, ai naiba de 100 de km, nu putem să îi traversăm între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea.

Toţi sunt vinovaţi, toţi cei care ne-au condus până acum, pentru că nu au considerat importantă această autostradă. Ia să le spună familiilor cu copii, cu bătrâni, celor care şi-au consumat combustibilul stând de trei ore în coloană, să le spună de ce nu s-a făcut această autostradă!

Ce interese au avut? De ce, de ziua României, România nu este legată pe interior de autostrăzi?!

Să le fie ruşine.

Haide, Cioloş, te aşteptăm şi pe tine la cotitură cu această autostradă, poţi să faci tu câte ai vrea, dacă nu dai drumul la execuţia acestei autostrăzi, nu mai ai ce căuta pe aici, prin Vâlcea, în veci. Înseamnă că nu eşti cu nimic mai breaz decât Ponta, Şova, Băsescu, Berceanu etc…

AP

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *