Valea Mare are canalizare în proporție de 90 la sută

În luna septembrie au fost finalizate lucrările de asfaltare la drumul din satul Tortoești, din comuna Valea Mare. Primarul Constantin Briceag spune că “se lucrează în continuare la lucrările de asfaltare, cu cele două straturi de rezistență și uzură, dar și la continuarea lucrărilor de extindere canalizare în satele Valea Mare și Delureni, lucrare care a fost finalizată în proporție de 90 la sută, urmând ca apoi să trecem la extinderea lucrărilor de canalizare în satele Drăganu, Mărgineni, Valea Mare și Delureni. Sperăm ca, până la sfârșitul anului, să fie dată în folosință parțial”.

Primarul Constantin Briceag așteaptă fondurile de la Guvern pentru calamitățile produse anul trecut în satul Delureni. Este vorba de alunecarea de teren care a distrus podul ce face legătura cu cele aproximativ 70 de gospodării.

În luna august, aceste familii din satul Delureni au anunţat primăria din localitate că se vor deplasa la sediul Prefecturii Vâlcea și vor protesta din cauza lipsei de interes a autorităților județene. Primarul Briceag a făcut numeroase memorii și adrese către toate forurile pentru a primi sprijin în rezolvarea căii de acces către satul Delureni și pentru a rezolva stabilitatea alunecărilor de teren din zonă.

C.P.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *