Vâlcenii din sudul județului au unde se adăposti de caniculă

Măciuca, în prezent,  este una din cele mai mari şi mai importante localităţi din sudul Vâlcii, iar administraţia locală are în faţă o mare provocare, de a defini această frumoasă aşezare, situată pe dealurile moi ale Vâlcii, drept punct sau pol turistic. Şi asta are în vederea conectarea mai multor dimensiuni locale, în principal, care însă prin extensie, să circumscrie vecinătăţile – Fârtaţeşti, Stăneşti, Tetoiu.

„Pe harta fondurilor europene, un punctaj considerabil îl primeşti dacă eşti punct turistic. Aceasta este demersul nostru şi vom identifica soluţii pentru ca Măciuca să fie atestat drept zonă turistică, argumentat de altfel. Avem o largă paletă de oferte şi care pot fi înglobate ca un tot unitar, un pachet care să includă de la turism cinegetic, turism de agrement, turism de patrimoniu, agroturism, turism viticol, turism de tratament, turism cultural şi monahal”, spune primarul Mugur Mărcoioanu.

Nu este nici un secret azi, că Măciuca a atras anul trecut nu doar turişti din România, ci şi mulţi turişti din Norvegia, Spania, Irlanda au fost prezenţi aici.

Astfel Măciuca vine în întâmpinarea celor care optează pentru frumoasă aşezare din sudul Vâlcii cu unul din cele mai moderne complexe spa, ridicat pe o colină, chiar în zona centrală a localităţii, în mijlocul unui parc impecabil amenajat. Un complex spa care include piscine, saune, tratament, săli de sport, fitness, camere de cazare, bucătărie tradiţională, etc

Astfel pentru vâlcenii din sudul județului, fuga de caniculă înseamnă Măciuca. O zonă absolut superbă care oferă recreere, relaxare, distracție și piscine. Acesta este complexul turistic care a pus Măciuca pe hartă, un complex de invidiat, cum rar se găsește în zona rurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *