Vâlcea ratează la milimetru un ministru in cabinetul Ciolacu. De ce?

La începutul săptămânii, în mediile online se discuta despre posibilitatea ca județul nostru sa aibă reprezentanți la nivel înalt în cabinetul Ciolacu.

Asta pe filieră liberală. Era în cărți chiar liderul partidului, deputatul Cristian Buican, coleg de bancă, la prezidiul Camerei, pana mai ieri cu premierul Marcel Ciolacu. Intr-un final, Buican a infirmat zvonul spunând totuși că Vâlcea are șanse la un portofoliu

Știrea a venit în cursul zilei de ieri, când de dimineață și până în jurul orei 17, toate televiziunile de știri, îl prezentau pe tânărul Bogdan Mateescu, fost președinte CSM  și actual președinte al Tribunalui Vâlcea, drept unicul candidat pentru portofoliul justiției.

Acesta chiar plecase spre București, după amiaza, spun liberalii vâlceni dar….în jurul orei 17.00 a venit o nouă știre prin care am aflat că Bogdan Mateescu nu mai era în cărți.

Sunt doua variante care circulă pe net. Prima că, în cele din urma Bogdan Mateescu a declinat oferta PNL, refuzând sa se asume politic, nedorind sa joace de partea unui partid.

A doua varianta tine de problemele din justiție ale tatălui său, Mihai Mateescu, primar al statunii Baile Govora, care are un dosar de abuz în serviciu, deschis în instante și anchetat de Parchetul de pe lângă Inalta Curte. Informații care deja au început sa curgă pe ecranele și în media națională marți după masă.

 Și uite asa Vâlcea a ratat posibilitatea de a avea un ministru, cel puțin la București 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *