Vâlcea în 89 de cadre: Stoenesti o frumoasă așezare în Oltenia de sub munte

În anul 2023, prin Anghel Saligny, primarul comunei Stoenești, Gheorghe Dumbravă, susține că toate drumurile din localitate vor fi asfaltate .

Edilul spune că localitatea a intrat în atenția agenților economici care doresc să dezvolte afaceri în zonă, având în vedere potențialul uriaș de care dispune comuna de sub munte.
”Să nu uităm vestea pe care am primit-o la finalul anului trecut, mă refer la gazoductul care va traversa această zonă și comuna noastră va beneficia de gaze naturale. În acel moment toată economia va fi cu totul resetată, va crește exponențial interesul pentru Stoenești, atât ca mică industrie cât și pe sectorul rezidențial”, completează primarul Dumbravă.

Retrasă pe Drumul Mănăstirilor de sub Munte, comuna care priveste munţii într-o parte şi Valea Govorei de cealaltă devine una din localităţile atractive pentru investiţii, un mic canton helvetic, de la Dobriceni şi până la Zmeurăt. Este fostă localitate a păstorilor, a haiducilor, cea mai cunoscută geografie a subcarpaţilor de Vâlcea.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *