Vâlcea este singurul județ unde poți schia dar și face baie afară în piscină, în aceeași zi

Și toate asttea la nici 80 de kilometri distanță. Cam atât este distanța care desparte Transalpina Ski Resort de stațiunea balneară Călimănești-Căciulata, renumită pentru apele geotermale care ies din pământ la temperaturi deosebit de ridicate.

Asttfel, în timp ce în zona pârtiilor de la Transalpina Ski Resort avem zăpadă din abundență și se poate schia la peste 1.200 de metri altitudine, la Căciulata, cel puțin două spa-uri cu apă de 30 de grade Celsius îi așteaptă pe turiști, după o zi de schi.

Și nu sunt puțini, foarte mulți turiști care au ales să vină la Vâlcea în aceste zile, pentru schiat, nu au mai găsit locuri decât la Căciulata. Unde așa cum am spus, piscinele au fost luate cu asalt. Și a fost o surpriză pentru cei care nu se așteptau să aibă parte de două activități în aceeași zi și același anotimp.

Acesta este farmecul unui județ cu turism total, să poți schia și în același timp să faci o baie cu apă fierbinte, în aer liber.

Vâlcea poate astfel trăi foarte bine din turism iar dacă știm să folosim aceste resurse, putem să vorbim de un viitor foarte reușit pentru acest frumos județ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *