Uzina de Armament Drăgășani va fi vândută pe 13 milioane de euro

Gigi Becali (62 de ani), patronul celor de la FCSB, are motive de bucurie. Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, în cele din urmă, cererea latifundiarului de a fi reabilitat judecătoresc.

Reabilitarea este o instituție de drept penal, care are rolul de a înlătura, în anumite condiții expres prevăzute de codul penal, consecințele condamnării unei persoane care a săvârșit o infracțiune penală.

Este cea de-a treia încercare a lui Gigi Becali de a fi reabilitat. Precedentele două tentative ale patronului de la FCSB fuseseră respinse de ÎCCJ. 

Becali a comentat decizia și a anunțat că se pregătește să intermedieze o tranzacție de milioane de euro.

„Ce mare lucru? A mai fost respins ba că n-aveam o chitanță în original de achitare a prejudiciului, ba că nu știu ce. Chestii minore. E în regulă acum.

De șase luni de zile, aveam un contract să vând fabrica de armament (n.r. – Uzina Mecanică de la Drăgășani) pe 13 milioane de euro, dar nu puteam, că n-aveam licență de fabricat gloanțe pentru că aveam cazier. Fiind patron, aveam nevoie de licență, iar oamenii care o cumpără mi-au spus că aveam nevoie de licență. Acum iau licența și îmi iau banii! Iau 13 milioane de euro și iau banii pe fabrică”, a spus Becali

Uzina de Armament se află în comuna Ștefănești, Vâlcea, la 5 km de municipiul Drăgășani. Face parte din cele trei uzine de armament din județul nostru, alături de cea din Băben și cea din Râmnicu Vâlcea.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *