USRPLUS: in loc sa gestioneze pandemia, liberalii fabrică fake news-uri despre USR

4.848 de noi cazuri de îmbolnăvire. 23 de județe cu o rată de incidență peste 1,5 la mia de locuitori. 6.065 de decese, din care 69 doar în ultimele 24 de ore. 766 de persoane internate la ATI. Acestea sunt cifrele seci, dar cutremurătoare ale zilei, în contextul pandemiei de COVID-19.

În fața cifrelor, autoritățile se bâlbâie. Mai grav este că au trecut luni bune de când criza provocată de noul coronavirus a lovit și România și situația nu pare să fie cu mult mai bună decât era la început.

Ne-am fi așteptat, cum se așteaptă și românii, ca premierul, miniștrii liberali și alți reprezentanți ai PNL să se preocupe de rezolvarea problemelor. Soluții sunt și noi le-am tot prezentat public de-a lungul timpului, de la creșterea capacității de testare și izolarea contacților cazurilor confirmate la suplimentarea personalului din DSP-uri, diversificarea modului de testare, prin includerea testării de tip pooling, și pregătirea de personal nou care să proceseze testele, respectiv să lucreze în secțiile de Terapie Intensivă.

Dar, agenda partidului la guvernare pare să fie construită în jurul unei alte idei: cum mai atacăm USR PLUS? Acum, câteva luni, când criticam numirile total neinspirate de la șefia unor spitale – vezi cazul patronului de pompe funebre de la Piatra Neamț – ne acuzau de „golănie”. Săptămâna trecută, ne făceau socialiști și bolșevici doar pentru că nu suntem de acord cu noi privilegii pentru conducerea ASF. Azi, au inventat și rostogolit fake news-ul cum că parlamentarii USR l-au votat pe Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ.

Adevărul este că liberalilor le este frică de noi. Noi nu am făcut parte din USL, nu avem nimic de pierdut și suntem singurii care nu am fost complici la hoțiile din ultimii 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *