USR Valcea propune proiectul Zonei Metropolitane Râmnicu Vâlcea

🔹️🔸️Alianța USR-PLUS va redefini economia vâlceană prin Zona Metropolitană Râmnicu Vâlcea.

🇪🇺Dezvoltarea europeană a zonei noastre se poate realiza prin asociere și prin colaborarea tuturor administrațiilor, fiecare localitate prin specificul său va aduce plus valoare polului economic și turistic metropolitan.

🛑Administrația locală trebuie reinventată, să scăpăm de corupție, incompetență și ticăloșie! Municipiul ar trebui să fie un model de bună guvernare, cu o administrație transparentă, progresistă, performantă, în care cetățeanul va fi partenerul administrației, și nu supusul administrației.

🏙Conceptul de zonă metropolitană a prins contur în câteva zone din România, însă nu și în Vâlcea. În această perioadă putem realiza cât de importantă ar fi zona metropolitană. În situația de alertă actuală am fi putut să ne deplasăm fără declarație în perimetrul zonei metropolitane. Noi local nu putem, pentru că nu a existat dorința autorităților să implementeze acest concept.

🔝Avem nevoie de Dezvoltarea Zonei Metropolitane Vâlcea, care să determine conectarea cât mai bună a Râmnicului cu localitățile adiacente și să favorizeze circulația de bunuri, capital și persoane, forța de muncă și investițiile. Dezvoltarea comunităților noastre se face prin conectivitate, toate localitățile din cadrul viitoarei zone metropolitane putând beneficia în acest fel de asocierea creată.

♻️Zonă metropolitană va exista independent de municipiul în jurul căruia gravitează, dar prin asocierea sub această formă se pot atrage fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii (rutieră, transport public metropolitan, etc.), se va putea dezvolta turismul local, balnear, atracțiile zonei și foarte important se vor putea atrage investiții în zona metropolitană. Polul de creștere metropolitan va redefini economia și va transforma zona noastră într-un centru magnetic de dezvoltare urbană și business!
Pentru implementarea proiectului vom colabora cu toate autoritățile din jurul Râmnicului și cu orașele stațiuni pentru a redefini si sprijini turismul balnear vâlcean.

🔁Există o legătură organică între oraș și comunele învecinate. Enclavizarea deciziilor administrative nu face decât să frâneze dezvoltarea localităților învecinate și să îngreuneze viața de zi cu zi a oamenilor, mulți dintre ei fiind legați sub o formă sau alta de zona periurbană a Râmnicului. Această colaborare va pune în centrul interesul oamenilor și nu orgoliile sau interesele politice.

✅Avem nevoie de viziune spre viitor și nu încleștare în trecut, competență si nu nepotism, corectitudine și nu penali în funcții publice!

🔷️🔶️Putem împreună! Alianța USR PLUS va demonstra că se poate mai bine, putem împreună să aducem schimbarea, să aducem speranță cetățenilor!

🔊E timpul să dăm cetățenilor VOCE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *