USR Valcea: prin numirea lui Gogarnoiu, Gutau face un pas în trecut

Fără Penali în Funcții Publice! Gutău face încă un pas în trecut! 

Este imposibil să mergem spre viitor și să dezvoltăm un oraș ca Râmnicu Vâlcea atâta timp cât administrația este îmbâcsită de clientelă politică sau economică, nepotism, corupție și totul pare că se învârte în jurul filosofiei șpăgii! 

Numirea d-lui Gheorghe Gogîrnoiu în funcția de City Manager al lui Mircia Gutău (pentru că este greu de spus dacă domnia sa este un City Manager al Râmnicului), arată încă odată cum știe primarul să își manevreze interesele, că nu există principii, viziune pentru viitor, ci doar plăți de polițe politice, lupte obscure pentru funcții, manevre transpartinice și nimic pentru vâlceni, totul doar pentru ei!

Până când?! Pentru cei care fac aceste jocuri politice, cetățeanul de rând nu contează! 

Pentru clasa politică veche, noi, cetățenii simpli nu contăm, contează doar BANII noștri și combinațiile prin care pot fi umplute buzunarele și conturile lor! 

Orașul are nevoie de viziune pentru dezvoltare, se impune să luăm toate măsurile ca Râmnicu Vâlcea să devină smart city, să fie atractiv și dinamic, parte a unei zone metropolitane importante!

Voința și capacitatea politică pentru schimbare pot veni doar de la USR-PLUS. Toată clasa politică veche și-a arătat până acum limitele și interesele! 

Administrația publică trebuie resetată pentru a scăpa de metehnele corupției și de toate elementele negative specifice tuturor partidelor care au fost în ultimii 30 de ani la conducere.

Dacă ezităm să facem schimbări pentru a ne îndrepta către un viitor mai bun, nu putem să avem perspectivă de dezvoltare, investiți, locuri de muncă bine plătite, o atragere semnificativă de fonduri europene, nu putem avea bunăstare și o calitate a vieții în stil occidental și cel mai dureros este că nu putem avea orașul nostru, al cetățenilor, ci vom avea doar orașul lor, al penalilor și politrucilor! 

Râmnicenii vor scăpa prin vot de Penalii din Funcțiile Publice! Împreună schimbăm Vâlcea! 

Este momentul nostru să reconstruim orașul în care vrem să trăim.

Alianța USR PLUS Vâlcea

Andrei Gheorghiu – candidatul Alianței USR PLUS Vâlcea la Primăria Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *