USR Vâlcea nu va face alianţe electorale nici la municipiu şi nici la judeţ, la următoarele alegeri

Conducerea județeană a USR Vâlcea și conducerea locală a USR Râmnicu Vâlcea precizează printr-o informare de presă că nu a existat, nu există și nu va exista o negociere cu PNL sau cu orice alt partid pentru candidaturi comune la nivel local și județean la următoarele.

“Mai mult decât atât, câștigarea alegerilor europarlamentare la nivelul municipiului și clasarea pe locul 3 la nivel de județ obligă politic Alianța USR PLUS Vâlcea să aibă propriii candidați în cursele electorale ce vor urma. Filialele USR Vâlcea și USR Râmnicu Vâlcea îi asigură pe cetățenii vâlceni de faptul că USR nu a negociat, nu negociază și nu va negocia principii, funcții sau interesul cetățenilor, indiferent de ofertele care ar putea veni din partea partidelor politice”, susțin liderii USR, Andrei Gheorghiu şi Romeo Odochian.

În virtutea transparenței și onestității pe care și le-au asumat de la bun început, cele două filiale vor continua să informeze corect publicul și să dezmintă informațiile false, tendențioase sau calomnioase care vor apărea la adresa USR în spațiul public vâlcean, se mai arată în informarea respectivă de presă

Birou de Presă, USR Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *