USR – singurul partid nou care propune și oameni noi

COMUNICAT DE PRESĂ

Uniunea Salvați România filiala Vâlcea

            Filiala Vâlcea a Uniunii Salvați România a depus listele cu candidații propuși electoratului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

            În urma votului din cadrul ședinței Adunării Generale Judeţene a filialei Vâlcea, listele sunt deschise cu Laurențiu Ciocîrlan și Florin Ciucă la senatori, Andrei Gheorghiu și Dominic Teleki la deputați.

            Laurențiu Constantin Ciocîrlan (40 de ani) este expert în accesare de fonduri structurale și de coeziune europene. S-a născut la Râmnicu Vâlcea, locuiește la Horezu și are experiență în administrația publică și activități de protejare a mediului natural.

Licențiat în silvicultură, Laurențiu Ciocîrlan și-a completat studiile postuniversitare în „Managementul sustenabil al resurselor forestiere” la Facultatea de Protecție a Mediului, Oradea.  “Sunt onorat și încântat să conduc lista de candidați la Senat din partea Uniunii Salvați România Vâlcea, singurul partid nou care propune și oameni noi. Împreună vom redefini relația parlamentari-cetățeni și vom schimba România găștilor de interese cu o Românie a oamenilor corecți, competenți și implicați!” a completat Laurențiu Constantin Ciocîrlan, candidat la Senatul României.

Poziția a doua pe lista candidaților la Senatul României este ocupată de Florin Daniel Ciucă (46 de ani), director general, licențiat în Drept și Administrație Publică (București), deține un Master în Gestiunea Resurselor Umane (Italia). Domnul Florin Ciucă este tatăl trei a copii, pasionat de sport, călătorii și activități în familie.

Lista candidaților la Camera Deputaților este deschisă de economistul Andrei Florin Gheorghiu în vârstă de 31 de ani. Andrei Gheorghiu este specialist în vânzări, are competențe solide în realizare proiectelor de biomasă, considerată cea mai importantă resursă de energie regenerabilă pe plan european. Experiența sa profesională este completată de cunoștințele manageriale dobândite ca director ajunct la o companie britanică.

„Sunt convins că traseul implicării politice constructive este deschis de Uniunea Salvați România, prin promovarea constantă a profesionalismului sprijinit pe pilonii eticii și moralei. Personal, am trecut prin toate stările unui cetețean dezamăgit de mediul politic românesc, dar acum am decis că e cazul să mă implic activ, să fac parte din noua generație de tineri care pun umărul și mintea la construirea unei Românii normale”, a punctat Andrei Florin Gheorghiu.

Dominic David Teleki (33 de ani) de profesie arhitect diplomat, se află pe poziția a doua a listei candidaților la Camera Deputaților. Este implicat în proiecte de restaurare și de voluntariat. Împreună cu o echipă americană, Dominic Teleki a coordonat lucrările de construcție și arhitectură a Monumentului Memorialului Holocaustului de la Gherla, 2016. „Mi-a păsat întotdeauna de ceea ce se întampla în jurul meu, în oraşul meu şi în ţara mea. Maturizându-mă într-o societate măcinată de varii probleme, am simțit nevoia să-mi aduc contribuția la crearea unui nou fel de a face politică în România: fără interese ascunse, fără corupție, fără vorbe lipsite de consistență. Uniunea Salvați România este o oportunitate pentru români de a reveni la valori europene și la normalitate, motiv pentru care am decis să nu stau de-o parte, ci să mă alatur acestui efort al tinerilor de a schimba încet dar cu perseverență această țară în mai bine. O țară este asemenea unei case… Trebuie să ne asigurăm că fundația pe care construim este una sănătoasă” Dominic Teleki, candidat la Camera Deputaților.

Lista continuă cu poziția a III-a, ocupată de Izabela Maria Cernătescu în vârstă de 29 de ani. Vâlceanca este profesor de pian și membru fondator al Asociației Culturale „Irina Șațchi”. Izabela Cernătescu are o experiență de un deceniu în organizarea evenimentelor culturale, este implicată în activități de voluntariat și profesor de pian dedicat.

Eduard Rădulescu completează lista candidaților la Camera Deputaților pe poziția a IV-a. În vârstă de 37 de ani, Eduard Rădulescu este inginer cu o experiență de peste 13 ani în vânzări și asigurări. Este implicat în acțiuni de voluntariat și are abilitatea de a lua decizii corecte la timpul potrivit prin gestiunea resurselor materiale și financiare disponibile în scopul bunei desfășurări a activităților.

Listele complete cu candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie sunt:

Camera Senatului:

 1. Laurențiu Constantin Ciocîrlan (40 de ani) – expert în accesare fonduri structurale și de coeziune europene
 2. Florin Daniel Ciucă (47 de ani) – director general

Rezerve:

 1. Andreea Maria Iordache (34 de ani)
 2. Irinel Pop (42 de ani)

Camera Deputaților

 1. Andrei Florin Gheorghiu (31 de ani) – economist
 2. Dominic David Teleki (33 de ani) – arhitect diplomat
 3. Izabela Maria Cernătescu (29 de ani) – profesor de pian
 4. Eduard Rădulescu (37 de ani) – inginer
 5. Claudiu Botea (37 de ani) – director de vânzări
 6. Marius Ungureanu (38 de ani) – Consilier la Consiliul Local sector 6 București

Rezerve:

 1. Maria Radu (26 de ani)
 2. Lucian Mîrzoiu (30 de ani)

Andrei Ivănescu, Președinte Uniunea Salvaţi România Vâlcea.
27.10.2016 – Râmnicu Vâlcea

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *