Urbanizare Orleşti 2019: Continuă trotuarele, zona industrial – piscicolă şi zona turistică Lacul lui Orlea

Aşa cum am mai scris, comuna Orleşti continuă proiectele de urbanizare, fiind cea mai avansată localitate din acest punct de vedere, pe segmentul confortului şi vieţii de oraş a locuitorilor

Nu trebuie să mai spunem aici, că vorbim de localitate care are toate utilităţile, toate drumurile asfaltate, cu o populaţie în creştere, cu o puternică industrie viticolă şi cu o miniplatformă industrială.

Vorbim de o localitate care se dezvoltă în mod accelerat iar administraţia continuă proiectele de amenajare a trotuarelor pe principalele artere de circulaţie, urmâd să lucreze la spaţiile verzi, mobilier stradal.

Totodată au început şi lucrările de sistematizare a zonei turistice Lacul lui Orlea, nucleu pentru o ulterioară dezvoltare agro-turistică.

În paralel, se lucrează la ferma piscicolă iar în acest an, zona de agrement ar urma să fie completată cu un ştrand şi zone de alimentaţie publică.

Orleştiul este o localitatea aflată în bazinul viticol al Drăgăşaniului, de fapt graniţa nordică a viţei nobile. Aflat la 10 km de Drăgăşani şi 30 de Râmnicu Vâlcea, Orleştiul este cea mai dezvoltată localitate rurală din Vâlcea, un model de administraţie eficient, locuitorii benficiind de ifrastructură de apă, canalizare, gaze, drumuri.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *