Unic în Vâlcea: Primăria Păușești Otăsău deține o societate în sobordine, specializată în construcții și care merge pe profit

Primăria Păușești Otăsău este unică în județul Vâlcea, fiind singura unitate administrativă care deține în portofoliu o societate care execută lucrări de construcții, instalații, care merge pe profit și care are 14 angajați.

”De ce să nu ai lucrul tău? De ce să nu investești într-o societate care să poată executa lucrările de urgență de care ai nevoie și care să poată executa contracost lucrări pentru terți. Da, avem această societate, care are acționar Consiliul Local Păușești Măglașși care are 14 angajați și care execută tot tipul de lucrări din construcții, de la construcții civile, până la instalații termice și electrice”, spune primarul Cătălin Avan.

Societatea are astfel mai multe lucrări constractate pentru privați, merge pe profit și angajații se pot lăuda cu salarii frumoase.

Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în Păușești urmează să se asfalteze 9 km de drumuri, ultimele artere din localitatea rămase nereabilitate.

Totodată, Avan susține că după ce a fost eliminat din Master Planul de Apă și Canal, unde avea rețeaua de canalizare, va aborda sistemul modern cu fose colective, prevăzute cu instalații de filtrare și vidanjare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *