Un vâlcean numit Delegatul de Tineret al României la ONU

Vineri, la sediul MTS au avut loc probele finale pentru selecția celor doi delegați de tineret din cadrul Programului Delegat de Tineret la Națiunile Unite 2019 – 2020.

Ministerul Tineretului și Sportului, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, a organizat concursul final în prezența a numeroși observatori.

După o jurizare complexă, Comisia de concurs i-a desemnat pe cei doi Delegați de Tineret la ONU pe Linh Pham și Teodor Blidaru, anunțul câștigătorilor fiind făcut de secretarul de stat Remus Munteanu. Acesta i-a felicitat pe cei doi și le-a urat să aibă la New York un mandat plin de reușite și satisfacții.

Teodor este din Râmnicu Vâlcea și absolvent al Colegiului Național de Informatică “Matei Basarab”, actualmente student în anul 5 al Universității de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” şi Preşedinte al Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România.

Acest program este derulat în parteneriat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerului Afacerilor Externe. Din juriu au facut parte reprezentanți din partea celor două ministere, precum şi din partea UNHCR Romania, actualilor delegaţi şi foştilor delegaţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *