Un psihopat a umbrit recepția de Crăciun a PNL Vâlcea, amenințându-l pe jurnalistul Crisu Popescu

Recepția de Crăciun oferită de PNL, un eveniment de bun simț, plăcut, elegant a fost umbrită până la urmă de prezența unui psihopat care l-a amenințat pe jurnalistul Crișu Popescu. Un psihopat căruia nu o să-i dăm numele dar pe care probabil mulți îl cunosc, este un personaj liber, neinternat în vreo clinică de profil la această oră. Și care atrage încă multe alte persoane în anturajul său.

Îl felicit pe Andrei Gheorghiu, apropos, ca o paranteză, care dincolo de perfecțiunile sau imperfecțiunile sale, a reușit un lucru extraordinar. A reușit să rupă o legătură cu un psihopat și să iasă teafăr din această combinație. Este un personaj de admirat pentru această reușită de a taia orice punte cu  un astfel de caz clinic.  De aceea il admir pe tânărul viceprimar al Râmnicului. Deși tânăr, lipsit de exeperiență, a fost capabil să se elibereze de toxicitatea unui astfel de specimen.

Și nu este singurul care a reusit.. Dar asta nu înseamnă că acest personaj incă nu este este real și umblă liber prin oraș. Din păcate mai are prozeliți, dar din fericire din ce în ce mai puțini.

De fapt ce este un psihopat?

Este un mit comun că oamenii care sunt psihopați sunt întotdeauna violenți. Așa că o persoană care este fermecătoare, dar rece, minte mult, exploatează pe alții și este foarte nesigură, ar putea să nu fie recunoscută ca având psihopatie. Psihopații sunt cunoscuți pentru că au nevoie de stimulare excesivă, dar majoritatea aventurilor nebunești se termină doar în deziluzie din cauza conflictelor cu ceilalți și a așteptărilor nerealiste. Frustrările acestora continuă și nu au o limitare în timp dezvoltând personalități multiple.

În plus, mulți psihopați sunt descurajați de incapacitatea lor de a-și controla căutarea de senzații și sunt confruntați în mod repetat cu slăbiciunile lor. Deși pot încerca să se schimbe, lipsa de frică în fața pericolului și incapacitatea asociată de a învăța din experiențe conduc la confruntări negative, frustrante și deprimante repetate, inclusiv probleme cu sistemul de justiție. Un charm superficial, insinceritate și minciuni patologice, psihopații prezintă o tendință de distorsiona anumite aspecte, de a le „înflori”, de a-și minti studiile, facultati sau alte școli absolvite, de a minți reușite în viața profesională, cu scopul de a-i convinge pe alții, pentru un profit sau plăcere personală.

Psihopații nu prezintă răspunsul diferențial al creierului în termeni emoționali, termeni neutri pe care ceilalți îi fac. Ei au, de asemenea, probleme de înțelegere a metaforelor și a cuvintelor abstracte. Narcisism, psihopații sunt descriși ca având un sentiment grandios de valoare de sine, adesea lăudându-și propria persoană. Prezintă o egocentricitate patologică și incapacitatea de a iubi, ducând adesea un stil de viață parazitar. Incapacitatea de a planifica viitorul, psihopații au o lipsă de obiective realiste pe termen lung, și de asemenea nu își fac griji cu privire la viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *