Un progresist la Curtea…. Prefecturii de Vâlcea. Sebi Fârtat numit subprefect al judeţului nostru

Este mai degrabă un tânăr care se mulează perfect peste genul progresist, face parte din generaţia nouă, acea generatie dezinvoltă şi care îmbrăţişează din reflex valorile europene.

Acesta este noul subprefect al Vâlcii, Sebi Fârtat, amator de o carte şi de o muzică bună şi care crede „în valorile fundamentale ale statului de drept, ale economiei de piaţă şi ale Uniunii Europene”.

Vâlceanul este masterand al Universității din Craiova – Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor – Specializarea Management, precum și al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Bucureşti – Masterat ”Comunicare politică. Marketing politic şi electoral”. Sebastian Fârtat a ocupat până în prezent funcția de Consilier parlamentar la Cabinet Secretar General Adjunct al Camerei Deputaților.

De asemenea, în perioada 1 septembrie 2012 – 1 noiembrie 2013 – Consilier parlamentar Parlamentul României – Camera Deputaţilor, Cabinet Secretar al Biroului Permanent, deputat Cristian Buican. În perioada 1 ianuarie 2009 – 1 septembrie 2012, tânărul vâlcean a lucrat la Cabinet Parlamentar deputat Cristian Buican.

Este licențiat al Universității Bucureşti – Facultatea de Ştiinţe Politice. Sebastian Fârtat a cochetat o perioadă și cu mass – media, fiind timp de un an (1 iunie 2007 – 1 mai 2008) redactor economic la Ziarul Cotidianul.

Tânărul subprefect de 33 de ani vorbește fluent limbile engleză și franceză și este pasionat de schi și motociclism.

Hotărârile Guvernului din ședința de astăzi vizând judetul Vâlcea

  1. HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Vâlcea de către doamna Gherghina Aurora.
  2. HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Vâlcea de către domnul Fârtat Sebastian.

One comment

  • Ecaterina Scarlatescu

    Pilelele si relatiile sunt la loc de cinste in Romania.
    Tot inainte dragi romani! Si domnul Buican a promovat tot prin pile dintr- un simplu profesor la Perisani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *