Un oraș monahal de modelul Athos-ului, este construit la Vâlcea de către Gigi Becali

Este vorba despre construcția mai multor mănăstiri, cinci lăcașuri de cult, care au ca scop să transforme comuna de lângă Băile Olănești într-un ”oraș monahal călugăresc

Gigi Becali a vorbit despre proiectul de la Olănești și a anunțat că unele mănăstiri vor fi exclusiv pentru bărbați, iar în celelalte vor sta doar măicuțe.

”O să fie gata în patru-cinci ani, că biserica am făcut-o eu, dar acolo e mare investiție, că vor fi cinci biserici într-un loc. Sunt 30 de hectare, o să fie o comunitate de călugări, o să fie un oraș monahal călugăresc.

Într-o parte vor fi bărbați și într-o altă mănăstire vor fi numai femei. La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei”, a spus Gigi Becali, potrivit Antena3.

Patronul de la FCSB a explicat că familia a mers la Poiana Brașov, în timp ce el a preferat să petreacă trecerea dintre ani la biserică.

”Eu de Revelion sunt în biserică, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Merge familia la munte, e adevărat”, a spus Gigi Becali.

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *