Un număr de trei companii au depus cereri pentru închirieri de terenuri la Racovița, în zona viitoarei autostrăzi

Narcis Iliescu, primarul din Racovița spune că sunt companii care lucrează împreună cu antreprenorul italian care va construi lotul 3 al autostrăzii.

”Vorbim de companii de logistică, de producție, de transport, companii care vor lucra cu Webuild. Toate aceste companii au trimis adrese primăriei prin care solicită închiriere de terenuri pentru a-și deschide organizări de șantier, baze de producție, parcuri auto. Normal că vom răspunde la aceste adrese. Interesul nostru este ca procedurile să meargă repede, în doar 3 luni, după estimările noastre ar urma să înceapă această lucrare mare de infrastructură”, susține Iliescu.

Acesta se declară mulțumit de promptitudinea și seriozitatea antreprenorului italian care se pregătește efectiv de începerea fizică a construirii lotului 3 al autostrăzii.

În ceea ce privește lotul 3, primarul Iliescu spune că antreprenorul turc începe în perioada următoare descărcarea arheologică în zona castrului roman și aici se așteaptă lămurirea în zona pădurilor.

”Cert este că în anul 2024 vor începe două mari lucrări, două mari șantiere pe teritoriul localității noastre, cele două loturi de autostradă, 2 și 3, cu un impact economic major pentru comuna noastră, din toate punctele de vedere. Locuitorii au înțeles importanța acestei lucrări, se discută despre spații de cazare, despre alimentație publică, despre multe alte mici investiții în zonă, oamenii încercând să valorifice această mare lucrare, a autostrăzii, pe teritoriul comunei nostre”, mai adaugă primarul din Racovița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *