Un nou sector din vechiul drum de pământ DN 7D a fost asfaltat de CJ Valcea

Kilometru cu kilometru,
asfaltăm și Drumul Loviștei!

Am revenit cu lucrări de asfaltare pe Drumul Loviștei (DJ 703 H), cu un nou tronson de 1,4 km, în continuarea celor 3 km asfaltați anul trecut pe raza comunei Perișani.

După cum bine știți, de curând am preluat în administrarea Consiliului Județean un drum național de pământ (fost DN 7D), cu multe probleme de stabilitate, poate singurul de acest fel din țară, și ne-am apucat de treabă.

Vâlcenii din Câineni, Boișoara, Titești și Perișani au circulat destul pe un drum de pământ și era important să intervenim.

Prin covorul asfaltic pe care îl toarnă drumarii RAJDP în aceste zile, se va încheia sectorul de legătură dintre satele Spinu și Podeni din Perișani, cu satele Cucoiu și Bratovești din Titești.

Pentru modernizarea în totalitate a DJ 703 H (fost DN 7D), am depus proiect pe PNI „Anghel Saligny” și am mare încredere că vom primi finanțare.

Până atunci însă, din bugetul propriu al Consiliului Județean, kilometru cu kilometru, turnăm asfalt și pe acest drum atât de important pentru vâlcenii din Țara Loviștei.

președinte CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *