Un nou parc de aventură a fost inaugurat la Vâlcea (3 km de trasee)

Comuna Vaideeni, aspiranta la statutul de stațiune turistică de nivel local pentru inceput, se poate lauda din aceasta lună, ca fiind localitatea cu 2 parcuri de aventură.

Astfel după cel pe pe Valea Cernei, a venit rândul unui nou parc de aventură, de aceasta dată, pe Valea Luncavatului in cadrul mirificului complex turistic „Moara Viselor”

Aici, cu fonduri proprii, administratorii acestui complex turistic au reușit minunea. In 4 luni au amenajat un superb parc de aventură, cu 4 trasee, cu grade crescânde de dificultate, care însumează 3 km lungime. Fiecare traseu are elemente specifice, funii, trepte suspendate, plase, etc și toate se termina cu o tiroliana.

Parcul a fost inaugurat săptămâna aceasta și are prețuri promoționale, de 30 de lei pe oră. Părinții care vin cu copiii au spatii de servit masa, întotdeauna un păstrăv proaspăt, din păstrăvăria proprie, locuri de joaca la sol, pentru copii. Și nu în ultimul rând spatii de cazare, Moara Viselor fiind una din cele mai frumoase pensiuni din Oltenia de sub Munte

De altfel, aici începe un traseu superb de drumeție pe Cheile Luncavatului, cu zeci de cascade și care urca până la 2000 de metri altitudine

Vaideeniul însă are toate șansele pentru a deveni localitate record în privința numărului parcurilor de aventură, având un proiect cu fonduri europene, in parteneriat cu CJ Vâlcea, pentru un astfel de parc pe platou la 2000 de metri altitudine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *