Un nou hotel de 3 stele în staţiunea Băile Olăneşti se adaugă ofertei turistice a Vâlcii

An de an, staţiunea vâlceană Băile Olăneşti reuşeşte să primească o nouă definiţie, ieşind din simplitatea formulei a staţiunii pentru turismul social devenind o destinaţie de excelenţă, cu grad de confort, cu oportunităţi de loisir, cu aspecte care fac să deschidă astfel oferta turistică pentru toate categoriile de vârstă şi profesionale.

Acest lucru a fost luat în considerare de Societatea Olăneşti Rivieră, societate care nu doar că investeşte în noi structuri hoteliere şi baze de tratament dar îşi modernizează şi activele existente.

Nu este nici un secret că Olăneşti Riviera este cel mai mare investitor din Băile Olăneşti şi că, anual, zeci mii de turişti vin la tratament şi sunt cazaţi în structurile hoteliere ale acestui complex

Societatea Olăneşti Rivieră a început însă să investească masiv în ultimii ani în structurile proprii de cazare, străduindu-se să vină în întâmpinarea clienţilor cu noi standarde de calitate şi să schimbe clişeul că „turismul balnear este doar pentru vârsta a III-a”. Reprezentanţii societăţii spun că în Occident tratamentul balnear este o opţiune pentru orice categorie de vârstă şi profesională, nu doar apanajul pensionarilor.

Mai mult, piaţa turistică şi fidelizarea clienţilor Hotelului Olăneşti este deja o prioritate, având în vedere numărul crescut al cererilor din Federaţia Rusă şi Israel şi nu numai, a determinat ca investiţiile să aibă o anumită dinamică. Fostul hotel socialist, care era un reper al staţiunii urmează planul de ridicare la 3 stele dar cu servicii de 4. Arhitectura hotelului nu permite mai mult dar noile aripi care se ridică vor fi cu adevărat un exerciţiu de modernitate de bun gust.

Camerele vor fi spaţioase, cu mobilier modern cu aparatură de ultimă generaţie, restaurantele cochete şi exemplar amenajate. Bazele de tratament certificate şi standardizate, astfel încât cei care vin aici chiar şi pentru prima dată vor fi obligaţi să revină.

Băile Olăneşti este astfel o destinaţie obligatorie pentru cei care îşi fac plan de vacanţă în România. Perla balneară a ţării, staţiune cu cele mai multe izvoare de sănătate, aşezată în cel mai frumos loc intramontant se pregăteşte pentru noul sezon. Sezon care de ce nu, începe chiar cu Sărbătorile de Paşte, ştiindu-se că aici se află şi un bogat arhipeleag monahal. Bazinul Olăneştiului numără mai multe schituri şi mănăstiri – Bradu, Sărăcineşti, Iezer, Pahomie dar şi frumoasă bijuterie de lemn, biserica lui Horea, aflată chiar în centrul staţiunii.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *