Un nou drum în Ţara Loviştei care leagă comunele Boişoara şi Racoviţa

În comuna Boişoara, guvernul Orban a alocate sumele restante pentru plata sectorului social .- persoanele cu handicap şi însoţitori, unde se înregistrau restanţe în ultimele luni.

“Am reuşit ca în urma diligenţelor noastre să se deblocheze situaţia. Nu aveam ce răspuns să le dăm oamenilor care ne întrebau când îşi vor recupera aceste drepturi băneşti. Guvernul Orban ne-a dat finanţarea pentru acest sector, cu adevărat o veste bună”, spune primarul Mihai Săndulache.

Edilul vine cu o altă veste bună şi în domeniul infrastructurii, astfel, un nou drum asfaltat va apărea pe harta Ţării Loviştei, este vorba de legătura cu bazinul monahal al comunei Racoviţa, drum care leagă cele două comune prin Bumbuieşti. În prezent acest drum este necirculabil, decât cu atelaje sau cu maşini de teren.

“Vorbim de un al doilea drum de legătură asfaltat cu localitatea învecinată, Racoviţa, drum care ajunge la Blănoiu, un drum pitoresc, pe sub coama munteluli care pleacă din giraţia de la Bumbueşti şi urcă o pantă dificilă. Aici vor fi lucrări de terasare, consolidare torenţi. Cert este în acest an, vom avea un nou drum de legătură cu Racoviţa”, spune primarul Sandulache.

Nici în comuna Boişoara nu mai există familii izolate iar oamenii au ieşit deja la muncile agricole, pentru a semăna cartofi şi prorumb.

Se respectă însă regulile de distanţare socială, de grupuri restrânse şi de mers în localitate strict pentru aprovizionare.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *