Un nou drum de legătură între Budești și Râmnicu Vâlcea a fost finalizat

Budeștenii au o nouă rută de legătură cu Râmnicu Vâlcea, care evită astfel DN 7, drum care iese chiar la barajul Râureni. Și acesta este doar unul dintre proiectele mari pe care adminitrația Vlădulescu a finalizat-o deja în acest nou mandat

”Proiectele realizate în cei patru ani de mandat, care au fost strict necesare pentru localitatea noastră, reprezintă cartea mea de vizită. Doresc ca localitatea Budești să devină un model de dezvoltare durabilă, să conturăm o localitate modernă și performantă, în care siguranța, confortul și bunăstarea cetățeanului să fie prioritară. În toată activitatea mea am fost aproape de oameni și în slujba lor și garantez că acest lucru se va întâmpla în continuare”, spune primarul Ion Vlădulescu, reconfirmat la alegerile din septembrie.

Budești este prima comuna din județul Vâlcea, ca putere economică, cu o creștere accelerată în ultimii ani și care are un amplu proiect de amenajare a unei zone industriale în vecinătatea Râmnicului. De altfel majoritatea proprietarilor de terenuri din zonă au înțeles că aici va funcționa motorul economic al arealului metropolitan.

Dar, de departe cel mai mare proiect al administrației din Budești rămâne rețeaua de gaze naturale, Vlădulescu spune că ”s-a reușit ca la acest moment sa se finalizeze licitația publica pentru desemnarea operatorului de rețea pentru localitatea Budesti, sperând ca pana la sfârșitul anului sa poată incepe lucrarile la aceasta investitie foarte importanta pentru locuitori și agenții economici din localitate”

Firma care a câştigat licitaţia are termen două luni pentru proiectul tehnic, după care va începe execuţia efectivă a reţelei d egaze naturale.

“Vor fi în primă etapă 26 de km de conductă, urmând ca pe parcurs, funcţie de cereri să extindem magistralel şi să facem branşamentele. Compania care a câştigat licitaţia, Premier Energy, este o companie serioasă care doreşte să respecte graficul de lucrări şi să realizăm poate cel mai aşteptat proiect al localităţii noastre”, spune Ion Vlădulescu, edilul din Budeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *