Un nou complex turistic se contruiește în Perișani

Localitatea care abia anul trecut a intrat pe harta turistică a Vâlcii, deja se pregătește pentru a inaugura un nou complex cu pensiune, cabane, agrement, semn că la Perișani, a început să se simtă gustul turismului de calitate.

”Era următoarea etapă. Deja de mulți ani, aici în comună se cumpără și se contruiesc case de vacanță. Localitatea a primit o infuzie de oameni din toate colțurile țării. Și se pare că avem turism. Anul acesta și anul trecut am avut primii turiști înregistrați, Casa Hobbitilor de exemplu este un succes. Alți investitori lucrează acum la un nou complex turistic. Și există intenții pentru alți oameni de afaceri care doresc să facă turism aici”, spune primarul Sorin Leonte.

Motivele pentru această dinamică sunt reabilitarea drumului județean care leagă Vâlcea de Argeș și autostrada Sibiu – Pitești.

Altele sunt programele de infrastructură lansate de Primăria Perișani care înseamnă reabilitarea tuturor drumurilor din localitatea, amenajare de parcuri, de zone de picnic, reabiltarea centrului, a clădirilor publice. Precum și realizarea unui centru medical multifuncțional.

Acesta va fi amenajat în centrul civic al comunei și va însemna o o clinică dotată cu aparatură de specialitate, pregătită să stabilească un diagnostic, prin intermediul celor mai noi metode de investigație. Clinica va avea capacitate de diagnostic şi tratament în sistem ambulatoriu, pentru toți cetăţenii din zonă și care cred în garanția unui act medical competent, realizat de o echipă de medici buni. Clinica va avea cabinete de cardiologie, stomatologie, interne precum și dispensarul medical. De menționat va avea încălzire solară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *